Recensies

Romana Timmermans
Romana Timmermans
2024-06-02
Zoek je een DJ die er een top avond van kan maken? Zoek niet verder en neem contact op met Moreno Music! Onze verwachtingen waren door alle leuke Instagram filmpjes hoog.Maar DJ Moreno Music heeft het meer dan waargemaakt! Wat kan hij er een feest van maken zeg 😃 De juiste sfeer op de juiste momenten, dat kunnen er niet veel 😃 Iedereen stond de hele avond op de dansvloer. Wat een feest! Vele complimenten van gasten ontvangen en zelfs een personeelslid van onze trouwlocatie gaf aan dat dit zijn ‘beste bruiloft ooit was’ !!
Ruben Van Sonsbeek
Ruben Van Sonsbeek
2024-05-26
In een woord: FANTASTISCH! Communicatie, afstemming en het gehele feest geweldig! Meerdere feesten meegemaakt met Moreno Music, maar onze bruiloft (24-5-24) was toch weer Next Level! Nogmaals bedankt en een échte aanrader!
Daan Vodegel
Daan Vodegel
2024-05-24
Op 17 mei zijn wij getrouwd op Kasteel Wijenburg. Carlos was onze dj op ons trouwfeest. We zijn bij Carlos gekomen via onze videograaf die zei dat als je de hele avond wil dansen, je Carlos als dj moet hebben. Niks bleek gelogen! Vanaf moment 1 stond de dansvloer vol, tot en met het laatste nummer. Carlos voelde de muzieksmaak van ons en van onze gasten geweldig aan. We ontvingen meerdere complimenten over de muziek en sommige gasten gaven aan Carlos ook op hun bruiloft te willen! Ook heeft Carlos (binnen een dag) de muziekmix voor onze openingsdans gemaakt. Het contact met Carlos verliep super soepel en fijn. We hebben geen betere keuze kunnen maken! Carlos bedankt!! Groetjes Daan & Laura
jolien Sander
jolien Sander
2024-04-29
Dikke 5 sterren. Carlos voelde de sfeer goed en en heeft geluisterd naar wat wij wilden. Hij maakte van ons avondfeest op de bruiloft echt een groot feest!
Jesse Schim van der Loeff
Jesse Schim van der Loeff
2024-04-29
Topfeest!
Jennifer van de Water
Jennifer van de Water
2024-04-21
🌿Lieve Carlos, Wat was het een onvergetelijke top avond! Alle muziek die we wensten werd gedraaid met nog dat extra beetje Carlos erbij! Jouw enthousiasme en betrokkenheid was te merken en te voelen, en daar hebben we allemaal van genoten!🤍 Duizendmaal dank!!!!!!!!🌿 Liefs, W&J
Giovanni Sohilait
Giovanni Sohilait
2024-03-04
Al jaren bevelen wij Carlos aan bij mensen die feestjes bij ons (Grand Café Aan De Beek) organiseren. Daarnaast geven wij zelf ook graag een feestje en dan weten we Carlos altijd te vinden. Afgelopen zaterdag bij ons vijfjarig bestaan, ging mede door Carlos het dak eraf. Muchas gracias. Fijne gozer en een geweldige sfeermaker!
Ronald Bovekerk
Ronald Bovekerk
2023-12-19
Voor een pink party? Moreno music Voor iets wat qua feest totaal uit de hand loopt? Moreno music Carlos het was weer fantastisch!!!!
Marie-Claire van Emden
Marie-Claire van Emden
2023-12-07
Carlos is een topper! Geboekt voor onze bruiloft afgelopen oktober. Contact verliep heel relaxed en reageerde overal snel op. Het feest was GEWELDIG. Na onze openingsdans werd de perfecte muziek gedraaid om iedereen op de dansvloer te krijgen en te houden. Wij hadden van tevoren onze muzieksmaak doorgegeven en wat verzoekjes, dit is ook perfect opgepakt! Ons bruidsfeest was top dankzij Carlos. Dankjewel! Marie-Claire & Marciano
Marion van der Aa
Marion van der Aa
2023-11-15
Op advies van onze wedding planner gekozen voor Carlos, a.k.a. DJ Moreno. Carlos heeft er een spetterende avond van gemaakt, voelde perfect aan welke muziek de zaal goed opzweepte en zit boordevol energie! Onze gasten waren vol lof over Carlos' performance en wij evenzo.

 

29-09-2021

Op 23-9-21 heeft Carlos de muziek verzorgd op onze bruiloft. Het was echt geniaal om te zien dat vanaf het eerste nummer na de openingsdans iedereen meteen op de dansvloer stond om los te gaan. Je kon merken dat iedereen wel weer toe was aan een feestje en dat heeft Carlos echt perfect verzorgd! De muziek die werd gedraaid sloot naadloos aan op wat iedereen wilde. Van te voren hebben we een aantal nummertjes doorgegeven die we wilden horen, daarbuiten hebben we Carlos de vrije hand gegeven en dat heeft hij perfect opgepakt. Hij draaide voor ieder wat wils, we hadden verschillende leeftijdsgroepen op ons feestje en voor iedereen kwam er wel een dansbaar nummertje voorbij. De energie die Carlos in het draaien van de platen legt werkt echt aanstekelijk, je kunt zelf niet stil blijven staan als je Carlos los ziet gaan achter de draaitafel. Nogmaals heel erg bedankt, we hebben genoten van de avond en daar heeft jou energie en muziek flink aan bijgedragen!

Groetjes Wouter en Simone!


08-12-2020

Wij zijn op 1-9-19 getrouwd. Van te voren een kennismakingsgesprek gehad met Carlos. Hij heeft netjes uitgelegd wat zijn manier van werken was en welk soort muziek hij afspeelt. Wij hebben verteld wat onze muzieksmaak is en welk muziek we graag op ons feest wilden laten draaien.Ook van te voren een aantal nummers doorgegeven die we sowieso afgespeeld wilden hebben. Prijs kwaliteit verhouding is super! Carlos heeft ons echt een topfeest bezorgd! Iedereen heeft de hele avond gedanst. Ook speelde hij op verzoek een aantal Iraanse nummers af voor mijn familie. Iedereen was onder de indruk van z’n Dj skills en wilden allemaal weten wie hij was 🙂 heel erg tevreden over Carlos dus! Zou m zo snel mogelijk boeken voor je feesten en partijen 🙂 wij gaan m sowieso weer boeken in de toekomst.

Parna & Gamal


26-01-2020

Goedemorgen Carlos,

Wij willen je graag bedanken voor de top avond!! Wij hebben echt een fantastisch feest gehad, waarin iedereen, vanaf de eerste minuut, los ging op jou beats!
Je hebt er vanaf minuut 1 een feestje van gemaakt! Echt super bedankt hiervoor!! je hebt de avond heel goed aangevoeld en dankzij jou muziek keuze heeft iedereen spierpijn van het dansen! Wij zullen je dan ook echt aanraden bij mensen die nog een goede, toffe en relaxte DJ zoekt voor een feestje! Een onvergetelijke avond voor ons en iedereen die er was!
dankjewel!
Groetjes Ronald en Karin!


17-11-2019

Wat hadden wij een topfeest dankzij Carlos!! In eerste instantie getwijfeld of we wel een party moesten maken met ons kleine gezelschap (ca. 35 man) op de bruiloft. Toch doorgezet…geen moment spijt van! Wat een onwijs goede en duidelijke communicatie. Dit scheelt zoveel in alle drukte rondom het plannen van een bruiloft. Ik kende Carlos al langere tijd en volgde hem online maar had nooit de gelegenheid van zijn diensten gebruik te kunnen maken. Heb niet verder gekeken en Carlos gewoon meteen bericht.
Alles werd keurig met onze locatie geregeld. Na het diner ging iedereen de dansvloer op en als je zelfs de buitenlandse, niet Nederlands sprekende gasten los kunt laten gaan op Frans Bauer dan ben je gewoon een topper. Precies de juiste nummers, de juiste vibe en de juiste persoonlijkheid achter de tafel hebben onze dag onvergetelijk gemaakt. We hadden uren door kunnen gaan!! Dankjewel Carlos. Jammer dat ik maar 1x trouw…had dit feestje graag over gedaan.

Liefs Amy & Cemal


24-06-2019

Hi Carlos, ons bruiloft feest is dankzij jou een waar spektakel geworden waar temperaturen van stegen. Je voelde de avond goed aan met veel verschillende muziek waardoor het voor ‘jong’ en ‘oud’ een wedstrijdje voetjes van de vloer werd. Een fantastische avond! Grootse complimenten van onze gasten en grootste waardering van ons. Ga zo door!

Groeten Rachel en Ricardo


12-06-2019

Hi Carlos, wat een gave avond gisteren!! Heel veel dank!!
De eigenaar van de Arend gaf ook aan dat hij nog niet eerder zo’n DJ daar heeft gezien! En alle vrienden waren lyrisch over je!!

Nogmaals hartelijk dank dat je voor ons zo’n mooie herinnering hebt gecreeerd! Mark & Daan


21-05-2019

Wij, Jaap en Monique, hebben een heerlijke bruiloft achter de rug! Dit is mede mogelijk gemaakt door Moreno Music. Carlos is echt een vakman, heerlijk die persoonlijke openheid en het draait bij hem om plezier en dat maakt hij mogelijk door muziek in te laten spelen op de gasten op het feestje! Welk genre? Maakt voor hem niet uit. Bij ons kwam van alles voorbij maar dat was perfect, we hebben de hele avond gedanst en wist iedereen te vermaken! Bedankt man! We vonden onze keuze in jou meer dan waard. Veel succes verder met het volgen van je passie! Gr Jaap Kleinstapel


21-01-2019

Op 19.01.19 heeft Carlos / DJ Moreno ons 25-jarig zilveren huwelijksfeest een GOUDEN RANDJE gegeven. In de Oranjerie van Landgoed Groot Warnsborn in Arnhem heeft hij jong en oud tot in de vroege uurtjes vermaakt met zijn aanstekelijke enthousiasme en geweldige muziekkeuze. Wil je van een feest een KNALFEEST maken, een tip…boek Carlos. Wij zullen deze dierbare herinnering voor altijd koesteren. TOP dank Carlos. Jante en Rutger uit Groessen


12-01-2019

Een DJ bepaalt voor een groot deel het feest. En bij ons was het feest. Vanaf het eerste moment een lekker sfeertje en een volle dansvloer. Het feest voor de DJ booth was net zo groot als het feest achter de DJ booth. Jouw enthousiasme werkte aanstekelijk voor iedereen die er was.

Wat een schitterend feest heb je er van gemaakt zeg!

We hebben zo ontzettend veel complimenten gehad over het feest. Heb daarna meerdere appjes gehad met o.a. de woorden:
“Wat een koning die Carlos”
“Die DJ was niet normaal goed”
“Wat draaide die DJ lekker zeg”

De muziek, de sfeer en die grote glimlach; wij vonden het fantastisch.

Ja, we bevelen je bij iedereen aan. Maar dat heb je waarschijnlijk al gemerkt 😉

Thanxxx!

Peter & Chantelle

 


 

15-08-2018

Afgelopen vrijdag, 10-08-2018, heeft Moreno Music gedraaid op onze bruiloft. Niets anders dan lof over deze Dj!!!! Wat een top feest heeft hij neer weten ze zetten met zijn muziek. De dansvloer was van begin tot eind gevuld en alle voetjes gingen van de vloer! Moreno wist haarfijn in te spelen op de wensen van ons en onze gasten en de sfeer was dan ook de hele avond fenomenaal. We hebben zeer veel complimenten ontvangen over deze Dj en de goede muziek die hij draaide. Dus ben je opzoek naar een Dj die jullie een onvergetelijke avond gaat bezorgen, dan moet je absoluut Moreno Music boeken!!! Hij is zeer professioneel, energiek, hip, goed bereikbaar en gewoonweg fantastisch! Wij bevelen hem iedereen aan. Bij ons draait hij zeker weer op een volgend feest!!

Moreno Music, nogmaals ontzettend bedankt!

Veel liefs,
Moreno & Whitney Rahman


29-06-2018

Hee Carlos!! Echt heeeeeeeeeeel erg bedankt voor vanavond. We dachten dat we je nog zouden zien maar ineens moesten we bloemen gooien en hebben elkaar niet meer gesproken. We zijn ontzettend blij dat je voor ons geDJ’t hebt. Echt alleen maar complimenten voor jou! Het was best een moeilijk publiek maar je kreeg ze allemaal mee! Zo knap!! Zelfs mijn ouders dansten! (L) We hebben een fantastische avond gehad dankzij jou. Iedereen had het erbij de pizza over hoe goed de DJ was. Dank dank dank, we zullen je naam doorgeven aan iedereen die ooit een super goed feest nodig heeft!!

Maritgen

Vorige week heeft Carlos gedraaid op onze bruiloft. Van tevoren hadden we al een heel leuk kennismakingsgesprek, en op de avond zelf maakte hij het feest helemaal af! Hij wist iedereen op de dansvloer te krijgen en zijn enthousiasme tijdens het draaien is enorm aanstekelijk :). We hebben op de avond zelf en achteraf nog vaak gehoord hoe leuk iedereen de DJ vond! Nogmaals super bedankt!

Steven


17-06-2018

Gisteravond heeft Carlos op ons huwelijksfeest de muziek verzorgd. Hij zorgde ervoor dat wij en onze gasten een geweldige avond hebben beleefd! Carlos zorgde voor contact met alle aanwezigen en iedereen ging uit zijn dak! De muziek die werd gedraaid sloot aan op onze gasten / voor ieder wat wils. Carlos is een echte host, dj en weet iedereen te enthousiasmeren en op de dansvloer te krijgen met zijn geweldige muziek!
Kortom Moreno Music is een absolute aanrader voor iedereen die gaat trouwen en een fantastische dj zoekt!
Nogmaals super dank Carlos!

Taco en Shakoora


10-06-2018

Carlos was de dj op onze bruiloft en wat heeft die man er een top dansfeest van gemaakt. Hij voelt het publiek aan en weet de juiste plaatjes te draaien. Carlos je bent top


01-11-2017

Hi Carlos,

Wij willen je nogmaals ontzettend bedanken dat je op ons huwelijksfeest op 6 oktober 2017 hebt gedraaid in Brummen.

Het was een super feest waar jij met je dj skills, grote hoeveelheid energie en je enthousiasme aan bij het gedragen. We krijgen alleen maar positieve reacties van iedereen over hoe leuk het wel niet was en dat je een leuke mix van nummers hebt gedraaid waar iedereen helemaal op los kon gaan!

Jou aanbevelen bij vrienden en familie is niet meer nodig, dat heb je met je optreden zelf al gedaan!

Thanks maat!

Timo en Kim


29-10-2017

Gisteren een super toffe feestavond gehad tijdens onze bruiloft. Iedereen praat er nog over na en dat komt door het fantastische draaiwerk van DJ Carlos!! Via deze weg nogmaals bedankt voor deze epische avond!!

Bas & Eunice


18-09-2017

Hallo Carlos,

Mag ik je hartelijk danken voor het super knalfeest wat je van onze feestavond hebt gemaakt.
Echt, vanaf het eerste nummer ging het dak eraf. Ik denk dat je dat ook wel aan de respons hebt gemerkt van onze gasten.
Het internationale gezelschap heeft kunnen ervaren hoe een Nederlands feestje kan exploderen in een echte party,
Zonder jou enthousiasme en energy was dit niet mogelijk geweest.
En ik heb zo’n donkerbruin vermoeden dat er nog wel een aantal extra aanvragen zullen komen voor je. Je was echt super !

Hartelijk bedankt

Rene

Hello Carlos
I realized that I was being rude that I didn’t introduce myself and say Thank you to you at the end.
You and Masha is one of the great combination at wedding.
And everyone asked us how we got you for the party.
You have wonderful skills to read airs and needs at the moments.
I really appreciate it!
Hopefully we can meet again at some another party someday.
And and and if you are interested in meeting charming Japanese lady, just let us know! Hihihihihi

Hartelijk bedankt

SookJa


18-09-2017

Carlos heeft 2 dagen terug gedraaid op het feest bij onze bruiloft en het was in 1 woord GEWELDIG! Vanaf de eerste tot de laatste minuut stond de dansvloer vol en ging iedereen helemaal los! Wij hadden vooraf wat nummers doorgegeven en daar heeft Carlos zijn set omheen gebouwd. Achteraf van eigenlijk alle gasten alleen maar positieve reacties gehad. Kortom een dag, maar ook een feest om nooit meer te vergeten!

Carlos, bedankt dat je onze grote dag extra onvergetelijk hebt gemaakt!

Sander & Chantal’


16-09-2017

Wij zijn nog aan het nagenieten van het feestje van zaterdag 09-09. Wij hebben een top bruiloft gehad. Bedankt voor het onvergetelijk maken van onze avond!


10-09-2017

2 dagen geleden was onze bruiloft, Carlos heeft er echt een geweldig feest van weten te maken! Hij weet gewoon hoe hij iedereen op de dansvloer kan krijgen! Alleen maar positieve reacties van onze vrienden en familie! Carlos ontzettend bedankt voor deze geweldige avond!!!


19-08-2017

Lieve Carlos,

Wat heb jij onze dag nog meer onvergetelijk gemaakt met jouw enthousiasme, goede muziek en het goed aanvoelen

van de gasten op onze bruiloft. Mede dankzij jou hebben wij een fantastische dag gehad afgelopen donderdag. We

zullen je aan een ieder aanbevelen, en wie weet wat onze bruiloft je zal brengen… Superbedankt en tot gauw hopen we!

Christiaan en Christel Hagen


21-07-2017

Op 7 juli zijn wij getrouwd. We wisten meteen toen we begonnen met plannen dat we Carlos als DJ wilde. We hadden al veel goede ervaringen met hem van andere feestjes. Hij heeft het meer dan waard gemaakt. Dankzij hem ging het feest volledig los op de dansvloer. We hadden een zeer gemengde doelgroep. Maar hij wist iedereen te bereiken met de diversiteit van zijn muziek. Wat een knalfeest was het. Carlos heel erg bedankt.

Jade & Pierre


16-07-2017

Wat een held! Wat een fantastische avond heb je ons gegeven! Al onze gasten èn wijzelf hebben heerlijk gedanst en genoten! Super bedankt, het was echt een topfeestje!

Edwin & Charlotte


04-07-2017


Lieve Carlos, jij hebt ons feest afgemaakt! Je voelde fantastisch aan wat iedereen leuk vond…. we hebben genoten! Ontzettend bedankt! Liefs Jacqueline en Tim


25-06-2017

Bedankt voor een super avond! Muziek is precies onze smaak. Een goede mix tussen moderne en wat oudere muziek. We hebben genoten! Groetjes, Dennis en Kim


25-06-2017

Hi Carlos,

Gisteravond was een super avond! De opbouw van de avond was helemaal goed. De opdracht was de dansvloer gevuld te houden en dit is ontzettend goed gelukt 🙂 .
Heerlijke muziek en je voelde het goed aan. Bedankt dat je onze avond compleet hebt gemaakt!

Groetjes Edo & Cindy


11-06-2017

Hi Carlos,

Bedankt voor het knallende feest! Wij hebben enorm genoten, een en al mooie herinneringen aan de avond! Je hebt feilloos aangevoeld welk moment welke muziekstijl het best passend was, vrienden en familie van alle leeftijden zijn uit hun dak gegaan! Gasten hebben meermaals complimenten uitgesproken over de manier waarop jij de toon hebt gezet als DJ! Er was sprake van een mooie balans en een feestelijke sfeer. Het was een onvergetelijk feest! We zeggen het voort

Groeten, Marco & Natice


06-06-2017

Wij hebben een super feest gehad met Carlos van Moreno Music. Hij moest wat extra moeite doen om op onze locatie te kunnen draaien, maar dit was geen probleem! Al onze voorkeuren zijn gedraaid en hij begreep ook wat voor een muziek wij leuk vinden. Daarnaast werd er ook goed ingespeeld op de muziek voorkeur van onze gasten. Het was helemaal top, iedereen ging uit zijn dak, inclusief opa en oma!”

Anika & Raymond


08-05-2017

We willen je graag bedanken voor de goede muziek. We hebben een fantastische avond gehad en heel veel leuke reacties.
Hopelijk heb jij ook kunnen genieten.
Nogmaals dank.

Groeten,
Jan Willem & Carmen


07-05-2017

Wat een TOP feest heb je er van gemaakt! Echt super bedankt! Wat een held! Iedereen heeft genoten en denk dat je wel vaker een telefoontje kan verwachten voor de bruiloften die nog gaan komen. 🙂

Raymond & Nadine


05-03-2017

Op onze bruiloft heeft Carlos er van seconde 1 tot het einde ervoor gezorgd dat ie-de-reen op de dansvloer uit z’n dak ging. Hij zorgde ervoor dat de muziek afwisselend was, sloot daarbij aan bij het publiek, bracht voor ieder wat wils en met zijn eigen vrolijkheid, dansskills en benaderbaarheid bracht hij nog iets extra’s. Onze gasten praten hier nog steeds over en hebben het enorm naar hun zin gehad. Onvergetelijk en een echte aanrader!!

Liefs Thomas & Pauline


28-01-2017

Carlos, het dak ging eraf! Jij voelde onze gasten feilloos aan en creëerde een fantastische sfeer op de dansvloer. Super hoe jij omging met onze wensen! Je bent makkelijk in de omgang met een open en eerlijke manier van communiceren. Fijn om samen van gedachten te wisselen.
Dankjewel voor een heerlijk bruiloftsfeestje! Zonder jou was het niet onvergetelijk geweest. Nu wel. Keep up the good work, Mister!

Liefs Gin & Daniëlle!


20-12-2016

Hey Carlos,

nog even mijn complimenten voor jouw draaien op mijn feest afgelopen vrijdag.
Ik, en volgens mij alle andere aanwezigen, hebben erg genoten van de sfeer die jij hebt weten neer te zetten.

Zal het zeker niet nalaten je in de toekomst aan te raden bij vrienden / collega’s die ook een (promotie)feest willen geven.

Groet
Martijn


08-11-2016

Door Carlos was het Feest, met een hoofdletter F! Echt Hit na Hit, voor jong en oud was het helemaal te gek! Iedereen heeft de hele avond op de dansvloer
gestaan, we hebben intens genoten van de muziek! Heel veel dank en zeker tot een volgend feest!

Mette Luiting


07-10-2016

Beste Carlos,

Alleen maar complimenten want wat was het feest fantastisch! Dankzij jou hebben wij en onze gasten een super avond gehad die wij nooit meer gaan vergeten!
Vanaf het begin tot aan het eind was je enthousiast en hebben wij al onze wensen terug zien komen in de muziek en het feest.
Je bent een echte aanrader!!

Liefs Michael en Chanika


26-09-2016

Moreno Music heeft al een aantal keer de muziek verzorgd tijdens de jaarfeesten van onze academie.
Carlos weet met zijn enthousiasme en de juiste muziek de dansvloer snel te vullen. Je ziet Carlos zelf ook genieten!
Communicatie vooraf was snel, goed en duidelijk. Prijs en kwaliteit goed en een professionele uitrusting (perfect geluid, licht en een rookmachine :-))!
Wat ons betreft wordt hij onze vaste DJ!


14-09-2016

Hola Carlos!

Muchisimas gracias voor het geweldige feest op onze grote dag! Wij krijgen nog steeds zeer leuke reacties van al onze gasten uit binnen en buitenland.
Het feit dat jij samen met Saxotoon, de Spaanse verzoeknummers en klassiekers zo makkelijk oppikten, getuigt van durf (Con dos cojones) en grote klasse!!! Eres un maquina!!! Abrazos,

Elena & Michiel

Gracias por todo!


01-09-2016

Hoi Carlos,

Bedankt voor de goede muziek en je enthousiasme afgelopen zaterdag.
We hebben genoten! Ook de gasten waren erg enthousiast!
Wat we erg waardeerden was je enthousiasme, hoe je met de juiste nummers de sfeer erin kreeg en hoe goed je de muziek af stemde op de reactie van de gasten. Onze complimenten!

Groeten Bob en Fenne


15-08-2016

Goedemorgen Carlos,

Wat een BAAS ben jij zeg..
Topavond.. Voetjes van de vloer..
Iedereen, jong en oud ging helemaal los..
Jij voelt het publiek echt goed aan en dat hoorden we
echt van iedereen terug.

Er zijn mensen die z.s.m. jou willen boeken voor hun
eigen feest omdat ze je geweldig vonden draaien..

Nogmaals.. Topfeestje!!
Wij zijn nu onderweg naar Schiphol en gaan vanaf vandaag
even nagenieten op Curacao..

Met vriendelijke groet,
Ezra & Daniëlle Talahatu


11-08-2016

Hai Carlos,

Bij dezen willen wij jou nogmaals bedanken voor je geleverde werk achter de draaitafel! Een week na onze bruiloft ontvangen wij nog steeds berichtjes, dat onze gasten het een bijzondere dag vonden en een super feest 🙂 Uiteraard mede dankzij jou, gezien jij de gasten direct na onze openingsdans (om 18:30u) op de dansvloer kreeg en daar hebt gehouden tot het einde van onze avond (om 20:30u) plus extra toegift, die subliem was. Carlos, jij hebt het publiek aangevoeld en geluisterd naar onze wensen, wij zijn 100% tevreden! Heel erg bedankt!

Lieve groeten, Kwafo & Nathalie


21-07-2016

Super bedankt voor de mooie avond.
Erg dik gedraaid,en super goed aangevoeld wat onze bruiloft gasten wilden horen. groetjes jasper en annet.


17-07-2016

Hoihoi,

Namens het bruidspaar en de ceremoniemeester …,, dank voor alles om het een perfecte dag te maken!!!

Groeten Ester


17-07-2016

Carlos,

Middels deze mail willen Natascha en ik je hartelijk danken voor het draaien op ons huwelijksfeest! We hebben van je genoten en je hebt er een top avond van gemaakt!!
Jammer dat het bij het laatste nummer bijna fout ging maar wij zijn zeer tevreden!!

Succes verder!

Bas en Natascha


17-05-2016

Wat een topavond hebben wij gehad!
Je was rustig aanwezig en maakte er tegelijk een lekkere dansavond van!
Bij een volgende gelegenheid hoeven wij niet meer te zoeken naar een goede DJ. Dan komen we graag bij je terug!
Groetjes Bauke


10-03-2016

Hi Carlos,

Het was natuurlijk een verassing welke DJ zou komen draaien op mijn feestje maar wat was je een aangename verrassing!
Je hebt er een topfeest van gemaakt! Vrienden, familie, iedereen heeft gedanst!! Alleen maar lovende reacties onder de gasten!
Nogmaals heel erg bedankt en bij een volgend feestje denken wij zeker weer aan jou!

Groetjes Fleur


05-01-2016

Hi Carlos!
Bedankt voor een super leuk verjaardagsfeest! We hebben ontzettend genoten! Zelfs vrienden die nooit dansen gingen los!

Tot een volgende keer!

Liefs,

Ilona&Thomas


14-12-2015

Hi Carlos!
we vonden het geweldig! Dank! Je draaide super! Zullen zeker aan je denken bij volgend feestje!

Groetjes Iris en Maarten


27-09-2015

Carlos bedankt voor een top avond. Jou afgelopen vrijdagavond geboekt voor een bedrijfsfeestje en het dak ging ervan af. Je weet jong en oud te vermaken en bouwt het fantastische op.Volgend jaar zeker weer! Gr Ralph

Bunzl Arnhem


23-08-2015

Hallo Carlos
MR DJ

We hebben het enorm fijn gevonden.
De sfeer die ontstond was precies, zoals het moest Zijn.
En ook al zaten we bijna steeds buiten, de gasten hebben er juist daarom van genoten. van de mooie, zonnige en warme klanken van jouw muziek.

Ik denk dat het nagenieten nog jaren doorgaat.

Voor ons was het een feest, als in een sprookje. Ook onze gasten hebben het geheel Ook ervaren.

Man BEDANKT.

NB ALS DE FOTO.S klaar zijn , kijk ik of er mss een leuke bij zit voor op je eigen account.

Ik hoop dat we elkaar ooit weer ergens tegenkomen.
Swing swing
Agatha Vriezema Overkleeft ( he!!)
Eric Vriezema


15-08-2015

Dankje je wel! Je was echt een top DJ! We hebben een fantastisch feest gehad en de sfeer zat er goed in.
Wist precies wat we leuk vonden. Was een feestje naar mn hart (hartje)

Mike & Maud


23-07-2015

Beste Carlos,

Inmiddels zijn wij thuis gekomen van onze honeymoon en we voelde ons toch even genoodzaakt om je nog te e-mailen.

Wat was jij ge-wel-dig!!!

We hebben het feest van ons leven gehad en het was de perfecte avond aansluitend aan een voor ons toch al geweldige dag. Je muziekkeus, je reactie op het publiek en het los gaan achter de boot was voor ons een genot. We zullen je bij iedereen promoten die een dj nodig heeft!

Nogmaals dankje je wel!!!!

Met vriendelijke groet,

Marleen en Martijn Lips


21-06-2015

Ha Carlos!

Wat was het gaaf, en wat ging het dak er af afgelopen vrijdag bij het feest op onze bruiloft. Vanaf de eerste minuut tot (na?) ons vertrek werd er volop gedanst… dankzij jouw geweldige muziekkeuze en je energieke uitstraling kreeg en hield je iedereen op de dansvloer.

We gaan je zeker aanbevelen en hopelijk tot ziens!

Heel hartelijk dank & vriendelijke groeten,

Arjen & Mathilde

PS: We begrepen dat zelfs de medewerkers van Buitenplaats Amerongen jouw kaartje hebben meegenomen – en dat terwijl zij drie DJ’s per week zien langskomen!