Over ons

Moreno Music is een DJ die van hobby werk heeft gemaakt. Hij verzorgt op persoonlijke en professionele wijze muziek voor bruiloften, borrels, feesten en partijen. De muziekkeuze van Moreno Music maakt dat je niet stil kan blijven staan. De ervaren DJ draait ruim 20 jaar mee in de muziek business. Naast zijn optredens componeert Moreno Music (onder alias Carlitos Morenozijn eigen muziek en remixen. Grote namen zoals Bob Sinclar draaien regelmatig zijn muziek in clubs en Festivals. Mede hierdoor stond Moreno Music in 2018 in de #1 club van Azie “Skygarden” op Bali te draaien.

Door zijn ervaring weet Moreno Music wat het geheim voor een onvergetelijke avond is. De persoonlijke voorkeur van het bruidspaar staat voorop in de muziekkeuze van de DJ. Overbrengen van het feestgevoel op de gasten is zijn handelsmerk. Interactie met het publiek staat hierbij centraal. Bij Moreno Music draait het om beleving en passie!

Met Moreno Music weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt. Een avond vol entertainment en muziek, van heerlijke Soul tot swingende Pop, van Urban tot zomerse Latin. Kortom party voor jong en oud! Met zijn energieke uitstraling en vingervlugge DJ Skills krijgt hij zonder twijfel iedereen op de dansvloer.
Muzikale roots heeft hij zeker; zijn vader is een ervaren Jazz-saxofonist, waardoor hij de kneepjes van het muzikale vak al vroeg heeft geleerd. De Latin invloeden heeft hij te danken aan zijn Spaanse moeder.

Moreno Music draait onder andere:

  • DANCE CLASSICS
  • SOUL
  • 80’S, 90’S, 00’S
  • LATIN
  • HOUSE
  • R&B
  • TOP 40

Daarnaast kun je een lijst met nummers aandragen die je graag wilt horen. Ook verzorgen wij de apparatuur (licht & geluid).
Wil je er ook Live Muziek bij? Moreno Music werkt samen met saxofonisten, zangers/zangeressen, pianisten, percussionisten. Tegen een meerprijs zijn diverse artiesten bij te boeken.

Voor meer info, maak vrijblijvend een afspraak!

Stilstaan is geen optie, tot ziens op de dansvloer!

Tel: +31 6 20 51 84 64
E-mail: info@morenomusic.nl