Over

Als er iemand is die de tent op z’n kop kan zetten is het Carlos oftewel Moreno Music wel. Hij verzorgt op persoonlijke en professionele wijze muziek voor bruiloften, borrels en feesten. De muziekkeuze van Moreno Music maakt dat je niet stil kan blijven staan. De ervaren DJ draait ruim 20 jaar mee in de muziek business. Naast zijn optredens componeert Moreno Music (onder alias Carlitos Morenozijn eigen muziek en remixen. Grote namen zoals Bob Sinclar draaien regelmatig zijn muziek in clubs en Festivals.

Door zijn ervaring weet Moreno Music wat het geheim voor een onvergetelijke avond is. De persoonlijke voorkeur van het bruidspaar en gasten staat voorop in de muziekkeuze van de DJ. Overbrengen van het feestgevoel op de gasten is zijn handelsmerk. Interactie met het publiek staat hierbij centraal. Bij Moreno Music draait het om beleving en passie!

Met Moreno Music weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt. Een avond vol entertainment en muziek, van heerlijke Soul tot swingende Pop, van Urban tot zomerse Latin. Kortom party voor jong en oud! Met zijn energieke uitstraling en vingervlugge DJ Skills krijgt hij zonder twijfel iedereen op de dansvloer.
Muzikale roots heeft hij zeker, zijn vader is een ervaren Jazz-saxofonist, waardoor hij de kneepjes van het muzikale vak al vroeg heeft geleerd. 

Moreno Music draait onder andere:

  • DANCE CLASSICS
  • SOUL
  • 80’S, 90’S, 00’S
  • LATIN
  • HOUSE
  • R&B
  • TOP 40

Daarnaast kun je een lijst met nummers aandragen die je graag wilt horen. Ook verzorgt Moreno Music de apparatuur (licht & geluid).
Wil je er ook Live Muziek bij? Moreno Music werkt regelmatig met saxofonisten. Tegen een meerprijs zijn diverse artiesten bij te boeken.

Voor meer info, maak vrijblijvend een afspraak!

Stilstaan is geen optie, tot ziens op de dansvloer!

Tel: +31 6 20 51 84 64
E-mail: info@morenomusic.nl