Over

Als er iemand een feestje kan bouwen is het Carlos wel. Oftewel Moreno Music. Deze sfeermaker verzorgt op persoonlijke en professionele wijze muziek voor bruiloften en de leukste feesten. De muziekkeuze van Moreno Music maakt dat je niet stil kan blijven staan. Mede door zijn Spaans/Indische achtergrond is muziek er met de paplepel ingegoten. Zijn vader is een ervaren Jazz-saxofonist waardoor hij de kneepjes van het muzikale vak al vroeg heeft geleerd. 

De ervaren DJ draait ruim 20 jaar mee in de muziek business. Voordat deze DJ zich ging richten op de bruiloften werkte hij als (Urban) DJ/Producer in de dancescene. Onder de naam Carlitos Moreno draaide hij zowel binnen als buitenland met dj’s als Afrojack, Fedde le grand en Dj Irwan. Zelfs tot in Bali. Naast het draaien componeerde hij ook zijn eigen muziek. Zijn producties werden zelfs opgemerkt door niemand minder dan Bob Sinclair, die zijn muziek vast door zijn sets draaide waaronder in Pacha Ibiza en Tomorrowland.

Met gemiddeld 70 bruiloften in het jaar kun je wel vaststellen dat Moreno Music een doorgewinterde trouwspecialist is in de trouwbranche. Door zijn ervaring weet Moreno Music keer op keer de tent op z’n kop te zetten. De persoonlijke voorkeur van het bruidspaar en gasten staat voorop in de muziekkeuze van de DJ. Overbrengen van het feestgevoel op de gasten is zijn handelsmerk. Interactie met het publiek staat hierbij centraal. Bij Moreno Music draait het om beleving en passie!

Met Moreno Music weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt. Een avond vol entertainment en muziek, van heerlijke Soul tot swingende Pop, van Urban tot zomerse Latin. Kortom party voor jong en oud! Met zijn energieke uitstraling en vingervlugge DJ Skills krijgt hij zonder twijfel iedereen op de dansvloer.
Moreno Music draait onder andere:

  • DANCE CLASSICS
  • SOUL
  • 80’S, 90’S, 00’S
  • LATIN
  • HOUSE
  • URBAN / R&B
  • TOP 40

Daarnaast kun je een lijst met nummers aandragen die je graag wilt horen. Ook verzorgt Moreno Music de apparatuur (licht & geluid).
Wil je er ook Live Muziek bij? Moreno Music werkt regelmatig met saxofonisten. Tegen een meerprijs zijn diverse artiesten bij te boeken.

Voor meer info, maak vrijblijvend een afspraak!

Stilstaan is geen optie, tot ziens op de dansvloer!

Tel: +31 6 20 51 84 64
E-mail: info@morenomusic.nl